Smålandstenar-Burseryd, 17 maj 2024

Frukostkampanj i Smålandsstenar med fokus på Europavalet

Idag har Smålandsstenar-Burserydsförening morgonkampanjat vid stationen i Smålandsstenar med fokus på Europavalet. Många morgonpigga resenärer fick information om Moderaterna inför Europavalet den 9 juni 2024.

Smålandstenar-Burseryd, 2 dec 2023

Moderaterna kampanjade under adventslördagen i Smålandsstenar

Lördagen den 2 december 2023 kampanjade Moderaterna under adventslöradgen. Under dagen berättade vi mer om hur vi vill utveckla vår kommun och lyssnade på invånarnas tankar kring olika frågor. Vi bjöd även på glögg och pepparkakor.

Smålandstenar-Burseryd, 10 nov 2023

Samråd: Tyck till om detaljplanen för industrimark vid Södra industriområdet Smålandsstenar

Nu är detaljplanen för industrimark vid Södra industriområdet i Smålandsstenar ute för samråd. Samrådstiden för detaljplanen är 6 november 2023 till 4 december 2023. Planen tillåter markanvändning för både industri och verksamhet. Planen möjliggör även för att Oskarstippens återvinningscentral kan omlokaliseras till Södra industriområdet.

Smålandstenar-Burseryd, 13 sep 2023

3 anledningar till att vi renoverar Klockargårdskolan i Broaryd

Klockargårdskolan i Broaryd ska genomgå en omfattande renovering. Renoveringen inkluderar hela byggnaden där skola, förskola och bibliotek har sina verksamheter. När renoveringen är klar kommer byggnaden att hålla standard av nybyggnad.

Smålandstenar-Burseryd, 5 apr 2023

Reinvestering av Klockargårdsskolan i Broaryd

Majoritetens och förvaltningens förslag på reinvesteringen går helt i linje med en modern hantering där vi på ett hållbart sätt genom återbruk kan ta hand om en problematik som är helt normal vid de byggtekniker som användes vid de tider när fastigheten är byggd.

Smålandstenar-Burseryd, 27 nov 2022

Nu har utbyggnationen och renoveringen av Ekbackens förskola i Burseryd startat

Under torsdagen den 17 november togs första spadtaget med hjälp av barnen. Projektet består av att bygga till den gamla delen av förskolan, Ekbacken 1, med två nya avdelningar samt renovera personalutrymmen i byggnaden. När bygget är klart kommer de tillfälliga barackerna, Ekbacken 2, att tas bort. 

Följ oss

instagram